Ordførerkandidat

Gry Fuglestveit

Jeg heter Gry og er med på valgkrets Telemarks stortingsliste. Er mamma for to jenter og har nylig blitt bestemor. Er i dag ordfører i Notodden, hvor jeg har sittet i to perioder.

Gry Fuglestveit

Jeg er lærer av yrke og har det ærefulle oppdraget med å være Notodden kommunes ordfører, på mitt femte år. Mitt sosialdemokratiske hjerte banker hele tiden for å utjevne forskjeller blant folk og dessverre har denne forskjellen blitt forsterket av den borgerlige regjerningen som har styrt landet de siste åtte årene. Derfor er det ekstremt viktig for meg at det blir et skifte til høsten! 

Det universelle liv skal alltid ligge til bunns i alle planer som blir utarbeidet, og vi skal være partiet som tar de svakeste røstene på alvor, og felles offentlige goder er alltid i våre sosialistiske hjerter. 

Jeg skal og kommer alltid til å være opptatt av at hele landet skal kunne ha muligheten til å leve godt, by som land, hand i hand. Ved å legge til rette for statlige arbeidsplasser og få tilbake økonomien som kan stimulere til nyskapende virksomhet i distriktene, DET er noe jeg vil jobbe for! 

  • Spiller fortsatt håndball på Rjukan- Notoddens felles veteranlag i håndball. 

  • Familiekjær og blitt stolt mormor til Even.

  • Vært kretsmester i Vest - Agder i terrengløp (kun en deltager, vel og merke)